Eng

Es

It

Sp

„Металац- Пролетер“ донирао ПУ „Сунце“

„Металац- Пролетер“ донирао ПУ „Сунце“

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић потписао је данас Уговор о донацији са Јеленом Луковић директорком реномираног милановачког трговинског предузећа „Металац-Пролетер“. Појединости овог уговора највише ће обрадовати малишане предшколске установе „Сунце“, који ће захваљујући донацији Пролетера уживати у дечјем мобилијару којим ће бити опремљена унутрашњост милановачког вртића.

Намера нашег познатог локалног трговинског ланца и лидера на милановачком тржишту, према речима директорке, да овим гестом унапреди и улепша дечји амбијент наших вртића, а тиме и дочаравши свеобухватну друштвену одговорност што је у складу са целокупном политиком компаније „Металац-Пролетер“ која се спроводи кроз разне примере, доприневши стратешки развоју друштвеног интереса.

Председник Мирковић се захвалио на донацији, а посебно на успешности у пословању, којима Металац-Пролетер и друге успешне фирме наше општине доприносе да Горњи Милановац буде сврстан међу најразвијеније општине у Србији.

Иначе, „Металац-Пролетер“ је регистрован за обављање више врста делатности, а акценат је стављен на малопродају која се обавља у 43 продавнице, лоциране кроз два профитна центра-градски и сеоски.

Важно је истаћи да је „Металац-Пролетер“ члан домаћег трговинског ланца (ДТЛ) са још 12 чланица из целе Србије. Удруживањем ових трговинских ланаца потрошачима је на располагању 520 малопродајних објеката са 3.000 запослених.

Чланице ДТЛ-а су:

Previous Донирано вештачко ђубриво за оштећене

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I