Eng

Es

It

Sp

Милановац учесник у пројекту „Србија у ритму Европе“

Милановац учесник у пројекту „Србија у ритму Европе“

У кабинету председника општине Горњи Милановац потписан је споразум о учешћу наше општине у пројекту „Србија у ритму Европе“. Споразум су потписали председник општине Дејан Ковачевић и директор пројекта „Србија у ритму Европе“ Давид Макевић.

„У пројекту „Србија у ритму Европе“ укључено је 20 градова и општина. Ово је највећи дечји телевизијски програм чију је реализацију подржало 20 градова и општина али и 20 европских амбасадора, од којих ће сваки град и општину посетити по један амбасадор. Деца се припремају у две секције (хор и плес) у трајању од 3 минута, по евровизијском систему. Град домаћин биће Сомбор који је ове године победио на такмичењу у Ћуприји“, рекао је Макевић.

Ова манифестација је, од стране медија, окарактерисана као „мала дечја Евровизија“.

„Велико је задовољство што је баш Милановац један од 20 градова који ће се у 2017. години такмичити на манифестацији „Србија у ритму Европе“. Захвалио бих се Радио-телевизији Србије, као и организаторима, јер сматрам да је овај догађај од изузетног значаја, првенствено за децу. Већ у другој половини јануара ћемо кренути са селекцијом деце која су талентована, а 20 најбољих ће учествовати у овом пројекту. Деца ће кроз свој таленат приказати нашу општину у најбољем светлу“, истакао је председник општине.

Previous Новогодишњи пријем за представнике медија

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I