Eng

Es

It

Sp

Министар Небојша Стефановић посетио Горњи Милановац

Министар Небојша Стефановић посетио Горњи Милановац

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић посетио је општину Горњи Милановац. Министар је, кроз разговор са челницима општине, али и грађанима, истакао да ће држава наставити улагања у полицију, али и капиталне инвестиције, како би грађанима обезбедила безбедност и бољи живот.

Министар је оценио да је стање безбедности у Горњем Милановцу добро и да је евидентиран мали број извршених кривичних дела, због чега грађани могу да буду задовољни радом Полицијске станице. Он је, такође, најавио да ће Полицијска станица бити појачана с пет нових полицајаца.

„Драго ми је да смо данас у Горњем Милановцу где сам, кроз разговор са председником општине, начелником, директорима јавних предузећа, закључио да заиста имамо успешан модел једне општине. Између осталог, разговарали смо о већем броју полицајаца који су потребни за општину, међутим, морам да нагласим да сам задовољан што је ниво рада полиције изузетно висок, безбедност добра, а број извршених кривичних дела мали. Већ сутра ће налогом пет полицијских службеника бити упућено из Полицијске управе у Чачку у Горњи Милановац, али ћемо и кроз следећи конкурс Центра за основну полицијску обуку имати један број полицајаца који је баш из Горњег Милановца“, истакао је Стефановић.

Министар Стефановић је нагласио да је општина Горњи Милановац пример успешног модела рада и да у њој има мање од пет посто незапослених. Он је такође, разговарао с председником Дејаном Ковачевићем о даљим инвестицајама у нашој општини.

„Имамо нове планове за инвестиције и довођење компанија у ову општину. Уз присуство директора јавних предузећа разговарали смо о изградњи укључења за ауто–пут и реконструкцији одређених путних праваца, што ће помоћи боље повезивање у овој општини“, рекао је Стефановић и додао да је на састанку било речи и о јачању капацитете струјне мреже и друге инфраструктуре.

Осим министра Стефановића, у Горњем Милановцу били су и директор ЈП ,,Електропривреда Србије“ Милорад Грчић, као и директор ЈП „Путеви Србије“ Зоран Дробњак.

Previous Асфалтирани путеви у Прањанима и Срезојевцима

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I