Eng

Es

It

Sp

Могућности инвестирања словеначких привредника

Могућности инвестирања словеначких привредника

Округли сто на тему „Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије“ у организацији Клуба са Господарском зборницом Словеније и Сталном конференцијом градова и општина Србије биће одржан 26. маја текуће године у Љубљани.

Циљ округлог стола је да представници српских градова и општина представе предности и услове улагања у њихове локалне самоуправе словеначким привредницима. Циљна група су средња и мала словеначка предузећа, већа су већ присутна у Србији.

Такође, од учесника се очекује да представе конкретне локације инвестирања, као што су: слободне зоне, индустријске зоне, слободни производни капацитети, хале, инфраструктура и други производни ресурси са својим предностима и подстицајима.

Округли сто је прилика да се представе локације са условима и могућностима инвестирања за потенцијалне словеначке инвеститоре. Неопходно је истаћи предности, могућности и услове инвестирања у Србији.

Округлом столу присуствоваће градоначелници и председници словеначких градова и општина, заједно са многобројним словеначким привредницима. Привредници који су заинтересовани све додатне информације могу добити на e-mail: zikajovanovic321@gmail.com.

Previous Првомајска честитка

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I