Eng

Es

It

Sp

Мост у Коштунићима завршен у предвиђеном року

Мост у Коштунићима завршен у предвиђеном року

Санација и реконструкција моста у Коштунићима који мештани свакодневно користе, а који је оштећен у поплавама 2014. године је завршена. Јавно предузеће за изградњу општине завршило је ове радове, а мост је био толико оштећен да је било потребно готово 75% моста да се сруши и да се у том проценту изгради потпуно нови мост.

Председник Месне заједнице Коштунићи Иван Дамљановић захвалио се руководству Општине на добро обављеном послу: „Сви рокови су испоштовани, посао иде како треба и радове приводимо крају. Овом приликом желим да се захвалим председнику општине Дејану Ковачевићу, директору Јавног предузећа за изградњу Божидару Вучетићу и свим радницима на терену. “ Дамљановић је рекао да је у наредних петнаестак дана остало да се бетон осуши, да се постави ограда и мост ће бити пуштен у употребу. Нагласио је да овај мост има велики значај за цело село, да га мештани свакодневно користе, ђаци, али и да доста значи када је у питању развој туризма у овој Месној заједници.

Директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић подсетио је да су били обезбеђени адекватни услови за неометано обављање саобраћаја за време трајања радова: „Урадили смо зацевљење реке, насули и обезбедили како би саобраћај нормално функционисао. Преко овог алтернативног правца и аутобуси су могли неометано да саобраћају.“

Након што су временски услови и киша која је престала да пада дозволи извођење радова, Јавно предузеће за изградњу општине кренуло је и са насипањем пута у Месној заједници Бранетићи у дужини од 800 метара. Председник Месне заједнице Бранетићи Милорад Гачановић изјавио је да су земљани радови завршени: „ Очекујемо да ћемо уз помоћ коју нам пружа општина Горњи Милановац и Јавно предузеће за изградњу за пет дана успети да завршимо насипање пута како би сви мештани могли неометано да функционишу.“ Гачановић је рекао да је овај пут веома важан за мештане тог краја и да представља везу Врчана, Синошевића, Љеваје и Доњих Бранетића.

Previous Комплет лектире за ђаке прваке

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I