Na Trgu Kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu Novu 2013. godinu dočekalo deset hiljada Gornjomilanovčana i stanovnika susednih gradova

Opština Gornji Milanovac zajedno sa lokalnim privrednicima organizovala je doček Nove 2013. godine na Trgu kneza Mihaila uz Aleksandru Radović. Oko 10 000 Gornjomilanovčana i stanovnika susednih gradova napunili su gradski trg u Gornjem Milanovcu i uz Aleksandru Radović, njen bend i ponoćni vatromet ušli u Novu 2013. godinu.
U poslepodnevnim satima 31. decembra 2012. godine najmlađe stanovnike Gornjeg Milanovca zabavljali su predškolska grupa Predškolske ustanove „Sunce“ kolažnim programom pod nazivom „Zimski praznici“, dramska radionica „Kulturnog centra“ sa predstavom za decu pod nazivom „Šape u snegu“, Dečji gradski hor „Raspevani cvetići“ sa dirigentom Slađanom Popov, a čitav program vodio je dečji animator Osman. Svi učesnici u programu bili su nagrađeni slatkom nagradom, a dva Deda Mraza su mališanima iz publike tokom trajanja programa delili slatkiše.
Učenici Gimnazije „Takovski ustanak“ izveli su jednočasovni kolaž odabranih pesama pod nazivom „Opijajte se ljubavlju i muzikom“.
U susret novogodišnjim praznicima na Trgu kneza Mihaila u subotu, 29. decembra 2012. godine od 17.00 do 20.00 časova nastupile su muzičke grupe gornjomilanovačkih srednjih škola, a potom je održan koncert TNT benda iz Kragujevca. U nedelju, 30. decembra 2012. godine od 18.00 do 20.00 časova nastupio je Plesni klub „Domingo“.

Previous Na Trgu Kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu Novu 2013. godinu dočekalo deset hiljada Gornjomilanovčana i stanovnika susednih gradova