Nacrt odluke o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2013. godinu

Poštovani sugrađani,

Donošenje Odluke o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2013. godinu vrši se u skladu sa propisima koji regulišu oblast javne potrošnje.
Nacrt Odluke o budžetu za 2013. godinu urađen je na osnovu parametara koje je utvrdila Vlada Republike Srbije i predloga finansijskih planova budžetskih korisnika.
Uključivanje građana u proces planiranja budžeta opštine jeste instrument da se osigura raspodela sredstava u skladu sa potrebama građana. U tom smislu pozivam sugrađane i predstavnike privrede i društvenih delatnosti, udruženja i organizacija, da prisusutvuju javnoj raspravi, koja će se održati u utorak, 23. oktobra 2012. godine u Norveškoj kući u Gornjem Milanovcu sa početkom u 13.00 časova.
Svojim predlozima učestvujte u planiranju budžeta, kako bi sredstva bila što racionalnije iskorišćena. Svoje primedbe, predloge i sugestije na tekst nacrta možete dostaviti u pisanoj formi poštom na adresu: Opština Gornji Milanovac, Takovska broj 2, 32300 Gornji Milanovac, neposredno preko pisarnice Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac ili elektronskom poštom na adresu: budzet2013@gornjimilanovac.rs do četvrtka, 25. oktobra 2012. godine.

S poštovanjem,

 

PREDSEDNIK OPŠTINE
Milisav Mirković

Nacrt Odluke o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2013. godinu možete pogledati ovde…

Previous Ukinute restrikcije vode

Leave Your Comment