Eng

Es

It

Sp

Награде за најбоље ученике

Награде за најбоље ученике

У част најуспешнији и најбољих ученика општине Горњи Милановац у школској 2017/2018. години председник општине Дејан Ковачевић, организовао је свечани пријем у великој сали Културног центра и том приликом најбољима уручио пригодне поклоне и награде.

У свом обраћању награђенима, председник је истакао да је знање најважнија ствар:„Данас доста тога може да се предвиди и процени, али се и даље не зна које су могућности људског ума. Зато ви себи треба да поставите циљ да једног дана будете најбољи и да помогнете породици, колегама, али и општини Горњи Милановац да буде лепша и боља средина него што јесте. Диплома је време за прославу успеха, време припреме за неке будуће прилике и време да пригрлите свет бесконачних могућности.“

Ученици који су на републичким такмичењима освојили једно од прва три места, њих десет, као награду за свој успех од председника су добили похвалу и сабрана дела Радоја Домановића.

Вуковцима основних и средњих школа којих је у школској 2017/2018. години било тридесет и шест, председник је даривао похвалу и сабрана дела Алексе Шантића.

Најбољим ученицима, ђацима генерације, за своје успехе и најбоље оцене током целог школовања, председник је уручио похвалу, плакету и сабрана дела Фјодора Достојевског. На територији општине Горњи Милановац, у школској 2017/2018. години укупно има једанаест ђака генерације.

За ученике који су на републичким спортским такмичењима остварили значајне резултате поклони и награде биће уручени на пријему у кабинету председника општине који ће бити накнадно организован.

Previous Штета на усевима проузрокована невременом преко 295 милиона динара

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I