Eng

Es

It

Sp

Награђена Еколошка канцеларија

Награђена Еколошка канцеларија

Општинска Еколошка канцеларија награђена за учешће и деловање кроз школске Еко одборе у очувању и заштити животне средине

Еколошка канцеларија горњомилановачке Општинске управе поводом ангажовања и доприноса на пољу реализације пројеката из области заштите животне средине, а све у циљу едукације деце и унапређења животне околине, награђена је захвалницом основне школе ‘Момчило Настасијевић“.

Представници општинске еколошке канцеларије су стални чланови Еко одбора основне школе „Момчило Настасијевић“. Активности из области заштите животне средине се реализују према Програму и плану рада Еко школе за сваку наредну годину, а према коме је спроведено низ пројеката и активности. У обавези чланова Еко одбора је усвајање планова, као и практична помоћ у реализацији сваког пројекта. У циљу ефикаснијег деловања, чланови Еко одбора, врше повезивање школа, посредовање и упућивање на сарадњу између школа и локалне самоуправе.

Иначе, Одсек за послове еколошке канцеларије формиран је 2004. године, као заједнички пројекат Норвешке комуне Вефсн и општине Горњи Милановац.

И убудуће ће се реализовати План рада за 2014/2015.годину кроз ангажовање општинске еколошке канцеларије, а координатори ове канцеларије поручују да су вољни и спремни да још успешније сарађују са школама на територији наше општине, уједно захваливши се на добијеном признању, које доказује управо захвалност ученика на едукацији и спремност најмлађих да очувају и заштите своје животно окружење.

Преузмите План активности у оквиру Програма рада Еко-школе ОШ „Момчило Настасијевић“за школску 2014/2015. годину у пдф формату

Previous Наша имовина подржава наш развој

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I