Najava otvaranja izložbe u kampanji „Otkriti energiju“ u trajanju od 17.do 21.juna

Opština Gornji Milanovac u saradnji Ministarstva građevinarstva i urbanizma sa još 33 grada u Srbiji, učestvuje u kampanji „Otkriti energiju“ koju podržavaju Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ).
Cilj kampanje je informisanje i podizanje svesti građana o energetskoj efikasnosti, kao i o potrošnji energije u različitim tipovima zgrada i potencijalnim investicionim i neinvesticionim merama za poboljšanje energetske efikasnosti. U okviru ove kampanje urađeno je pet energetskih elaborata i pasoša za pet različitih tipova objekata u Opštini Gornji Milanovac, sa prikazanim foto snimcima, kao i sa termovizijskim snimcima analiziranih objekata.
Tako da će u ponedeljak 17.juna od 10.00 sati u holu Doma kulture biti otvaranje izložbe snimljenog materijala odabranih energetskih elaborata, kao završnica realizacije projekta, sa javnom debatom i diskusijom na ovu temu. Izložbu će otvoriti predsednik opštine Milisav Mirković, a o projektu će govoriti predstavnici Ministarstva građevinarstva i urbanizma, kao i predstavnici Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).
Izložba će trajati sedam dana od 17. do 21. juna, u holu Doma kulture.

Progam za otvaranje izlozbe u kampanji „Otkriti energiju“, za ponedeljak 17.jun od 10 sati o kojoj ce govoriti predstavnici Ministarstva gradjevinarstva i urbanizma i predstavnici Nemacke organizacije za medjunarodnu saradnju…

Previous ETŠ „Knjaz Miloš“ u narednoj školskoj godini ima i profil turistički tehničar