Eng

Es

It

Sp

Наставља се реконструкција Улице Вука Караџића

Наставља се реконструкција Улице Вука Караџића

На велико задовољство свих грађана Горњег Милановца у понедељак су настављени радови на реконструкцији Улице Вука Караџића.

Услед извођења радова, одвијање саобраћаја, до петка 9. октобра, биће отежано јер Улица Вука Караџића, између Курсулине и Дринчићеве, биће затворена за саобраћај. А у наредним данима, и остали делови Улице где се радови изводе.

Председник општине Милисав Мирковић, на седници Општинског већа, посао наставка реконструкције Улице Вука Караџића поверио је Општинској управи Општине Горњи Милановац.

„Све инвестиције морају се успешно и законито спроводити али пре самог почетка радова неопходно је решити сва претходна питања међу којима је и решавање имовинско-правних односа, али превасходно реално планирање и обезбеђивање довољно средстава да би реализовање инвестиције било ефикасно. Из тих разлога инвестиција је поверена Општинској управи, која ће улицу завршити у најкраћем року“ истакао је данас председник Мирковић приликом обиласка радова.

Извођач радова је „Ratko Mitrović construction“ доо из Чачка а радови, вредности 3.586.569,60 динара са ПДВ-ом, обухватају припремне, земљане, монтажерске радове као што су уклањање и постављање шахти, решетака и ивичњака али и израду хоризонталне сигнализације и набавку и уградњу лежећих полицајаца.

Иначе, имајући у виду значај ове саобраћајнице и фреквенцију њеног коришћења, на предлог председника Мирковића чланови Општинског већа обезбедили су једногласном одлуком средства за наставак реконструкције Улице Вука Караџића, у износу од пет милиона динара, из средстава развојне заједнице.

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић апелује на суграђане да имају стрпљења и разумевања јер ће по завршетку радова, Улица Вука Караџића репрезентовати наш град и променити путну слику ужег центра града и наше општине.

       

Претходни „Дани Настасијевића“, 6-24. октобар 2015.

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I