Eng

Es

It

Sp

Нови километри путева

Нови километри путева

Завршено је асфалтирање око 3 км пута који спаја село Шарани са Ибарском магистралом, које је финансирано средствима из буџета општине Горњи Милановац. Тим поводом, Шаране су посетили председник општине Дејан Ковачевић и члан Општинског већа задужен за инфраструктуру Десимир Јовановић. Око 1.5 км пута од Савинца до Шарана финансирало је предузеће Азвирт, које је изводило радове на деоници Коридора 11.

„Ове године смо у 29 месних заједница за асфалтирање и поправку локалних и некатегорисаних путева из буџета општине издвојили 86.310.000 динара. Оно што је значајно да је по први пут из буџета општинеиздвојено око 21 милион динара, за комплетно извођење радова и асфалтирање путева, без учешћа грађана. Радови за овај део пута договорени су са компанијом „Азвирт“, који су урадили око 1.5 км пута, а остатакод око 3 км, урађено је средствима из буџета општине“, рекао је председник општине.

Мештани Дренове су сопственим снагама, уз помоћ механизације општине, започели радове на уређењу 4.6 км банкина на путу Срезојевци – Дренова.

Previous „Трофеј Горњег Милановца 2016“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I