Eng

Es

It

Sp

НОВОДИШЊИ ПУТ ДОБРОЧИНСТВА

НОВОДИШЊИ ПУТ ДОБРОЧИНСТВА

У сусрет Божићу и Новој години председник Ковачевић посетио је данас општину Лепосавић на Косову и Метохији и том приликом даривао пакетиће деци из села Каменица и њене околине. Крај цркве светог цара Константина и царице Јелене подељено више од двеста пакетића, а поред општине Горњи Милановац овој акцији придружиле су се и општине Косјерић, Ириг и Инђија.

„Ја сам данас пресрећан што сам овде са вама. Пресрећан што могу на један мали начин да укажем на то колико је Србија и српски народ сваки дан уз вас. Ми ћемо настојати да не само оваквим гестом већ и још снажније и јаче подржавамо вас који сте остали овде на светој земљи, на Косову и Метохији. Без Косова и Метохије Србија није Србија. Позивам вас, а неки су већ боравили у Горњем Милановцу, да дођете у општину Горњи Милановац, да дођете у свето Таково одакле је и настала српска државност и будете наши драги гости“ рекао је Ковачевић у обраћању присутнима испред храма.

Домаћини скупа били су Председник општине Лепосавић Зоран Тодић и члан црквеног одбора села Каменица Миодраг Радовановић.

Овога лета Општина Горњи Милановац је била домаћин деци из Лепосавића која су се током седмодневног боравка на планини Рудник упознала са културном и историјском баштином наше општине.

Previous Зелено светло програмима јавних предузећа и установа за следећу годину

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I