Eng

Es

It

Sp

Новогодишњи коктел за медије

Новогодишњи коктел за медије

Председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић, трећу годину за редом организовао је новогодишњи коктел за представнике медија.

Овом приликом Ковачевић се присутним новинарима захвалио на успешној сарадњи у 2018. години и пожелео да она послужи као добар основ за још бољу сарадњу у предстојећој години: „Хвала вам што свакодневно промовишете изузетно добре вредности општине Горњи Милановац. Хвала вам што заједничким снагама враћамо Милановац на мапу Србије, на место које Милановац заслужује.“ Ковачевић је додао да не деле сви присутни иста мишљења и политичке ставове, али, како је рекао, сви заједно промовишу праве вредности:

„Ја сам утолико срећан што вас све видим и што сте сви дошли данас овде, јер тиме показујете да поштујете рад Општине и саму општину Горњи Милановац ма ко се налазио на њеном челу. Превасходно желим да вам се захвалим на сарадњи и на једној успешној години што се тиче рада локалне самоуправе и на једној успешној години сарадње са свим медијима. Једна синергија која постоји између нас је нешто добро што може донети само бољитак општини на чијем челу се налазим.“

Први човек Горњег Милановца пожелео је свима бољу и успешнију 2019. годину, личну срећу, добро здравље и да остваре све што су наумили у наредној години. На крају је додао да је он увек доступан за медије и за одговор на свако питање и изразио наду да ће ова сарадња у наредној години бити још успешнија.

Previous Одборници усвојили буџет за наредну годину којим је само за инфраструктурне радове предвиђено 480 милиона динара

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I