Eng

Es

It

Sp

НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ ЗА МИЛАНОВАЧКЕ ПРИВРЕДНИКЕ

НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ ЗА МИЛАНОВАЧКЕ ПРИВРЕДНИКЕ

На сада већ традиционалном коктелу који Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић организује, присуствовало је преко осамдесет локалник представника компанија и предузећа. Присутни привредници имали су прилику да у потпуности буду информисани о резултатима општинског руководства у овој години али и о плановима за 2019.годину.

„За следећу годину планирали смо да се задужимо за инфраструктруне пројекте. Триста милиона динара је планирано задуживање код пословних банака искључиво за рехабилитацију и изградњу улица у граду, обзиром да је град запостављен и да у задњим годинама нису била адекватна улагања у граду. Већина улица није у најбољен стању и ми ћемо тих 300.000.000 динара што боље искористити, да се што више улица рехабилитује. Одобрење за задуживање је добијено од Министарства финансија Републике Србије. Одобрен нам је пројекат за реконструкцију Основне школе Момчило Настасијевић, вредност радова износи 204.000.000 динара. Тренутно нам је на усаглашавању пројекат за наставак водовода ка Руднику, а 200.000.000 динара опредељено је преко Канцеларије за јавна улагања у ту сврху“ истакао је председник.

Председник општине најавио је и расписивање набавке за извођење радова на реконструкцији Опште болнице, вредност радова који ће се изводити у две фазе износи 1.500.000.000 динара.

У протеклој години милановачки привредници показали су да су итекако друштвено одговорни према локалној заједници.

„Желим да вам се свима захвалим првенствено зато што сте друштвено одговорни, зато што желите и волите да ова заједница да Горњи милановац напредује. Желим да захвалим на неколико акција које сте урадили. Поменућу само неколицину, а ви целе године сваки дан доприносите. Куповина апарата за болницу, набавка аутомобила за Дом здравља, донације које сте давали ПУ Сунце и свим школама итд. Посебно желим да нагласим вашу преданост када је у питању била организација предавање студентима и на томе да захвалим и Клубу привреде наше општине и учесницима у том предавању. Желео бих да истакнем и ваше учешће на донаторском ручку. Први пут је то ове године организовано на овакав начин и мислим да се показало као добро“ рекао је између осталог председник Ковачевић у свом обраћању.

Овим скупом обележен је крај једне а почетак нове радне године али и учвршћени темељи за даљи развој Горњег Милановца. Уз личне жеље за срећу, здравље и успех у наредној години свим присутнима и њиховим породицама, председник је пожелео наставак успешне сарадње локалне самоуправе и милановачке привреде и у годинама које следе.

Пријему су присуствовали и директори јавних предузећа и установа.

Previous Асфалтиран пут у Озрему

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I