Eng

Es

It

Sp

Новогодишњи коктел за представнике медија

Новогодишњи коктел за представнике медија

Председник општине Дејан Ковачевић организаовао је и ове године, сада већ традиционални, новогодишњи коктел за представнике медија. Том приликом изразио је велико задовољство успешном сарадњом са медијима у 2019. години.

„Медији и политика имају јако блиске везе, без обзира да ли мислимо исто, јер политика без медија не може, а не могу ни медији без политике. Стога, на истом смо задатку – да све оно што радимо буде доступно јавности, да с друге стране све оно што јавност интересује, преко вас и добије. Ја сам човек који је увек отворен за медије, никад ниједно питање нисам одбио, без обзира да ли мислимо исто или не. То и јесте најзначајнији део демократије, да свако има право на своје мишљење и да свако своје ставове брани“, истакао је председник Ковачевић и додао да му је изузетно драго што су се сви представници медија одазвали позиву и што на тај начин могу заједнички сумирати 2019. годину, која је за општину Горњи Милановац била изузетно плодоносна:

„Многе инфраструктурне пројекте смо завршили, а многе друге започели. У 2020. предстоји нам пуно посла како бисмо све оно што смо започели завршили.“

На самом крају, председник Ковачевић се још једном захвалио медијима на изузетно доброј сарадњи у 2019. години, пожелео им личну срећу, добро здравље и још успешнију 2020. годину и посебно нагласио да ће, као и до сада, бити отворен за сва питања медија.

Previous Новогодишњи програм

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I