Eng

Es

It

Sp

Обећано – урађено

Обећано – урађено

Данашњим асфалтирањем улице Вука Караџића радови на овој улици ушли су у завршну фазу.

Председник Општине Горњи Милановац Милисав Мирковић обишао је радове и том приликом истакао да је одлука да се радови на овој улици преузму од Јавног предузећа за изградњу Општине Горњи Милановац и у циљу успешне, ефикасне и законите реализације, повере Општинској управи Општине Горњи Милановац, била сасвим исправна и оправдана. Он се приликом обиласка радова захвалио Општинској управи која је била носилац ове инвестиције и извођачу радова на ефикасно и квалитетно обављеном послу, а посебно грађанима Горњег Милановца на показаном стрпљењу и разумевању.

Подсећања ради, радови на реконструкцији дела улице Вука Караџића започети су крајем 2014. године од стране Јавног предузећа за изградњу општине Горњи Милановац. У току извођења радова извршена је замена кишне канализације у планираној дужини док је због недостатка финансијских средстава асфалтиран само део трасе, што је на терену довело до великих проблема како за становнике ове улице, тако и за нормално и безбедно одвијање саобраћаја, посебно приликом кишних и снежних падавина.

Из овог разлога, а имајући у виду значај ове саобраћајнице и фреквенцију њеног коришћења, на предлог Председника општине Милисава Мирковића на седници Општинског већа одржаној 24. августа 2015. године, одобрено је пет милиона динара из средстава развојне заједнице, а посао поверен Општинској управи. Након тога извршена је измена Финансијског плана Општинске управе, измена Плана јавних набавки и покренута јавна набавка крајем августа месеца. Као најповољнија понуда по оцени стручне комисије, изабрана је понуда предузећа “Ratko Mitrović Construction” из Чачка са којим је и закључен уговор о извођењу радова, а радови су започети 05.октобра 2015. године. Вредност радова износи 3.586.569,60 динара са ПДВ-ом.

Previous Обавештење у вези програма “ЕКО-ШКОЛЕ”

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I