Eng

Es

It

Sp

Одржан јавни спортски час

Одржан јавни спортски час

Савез за школски спорт Србије, у сарадњи са организацијом „Игром до здравља“, у оквиру пројекта „Спорт у школе“ организовао је јавни спортски час.

Час је одржан минулог понедељка, на помоћним теренима ФК „Металац“. У спортским активностима учествовало је око 280 малишана. Већина учесника су ученици који су део пројекта „Спорт у школе“. Поред њих, у јавном спортском часу учествовали су и ученици ОШ „Свети Сава“, ОШ „Десанка Максимовић“, ОШ „Момчило Настасијевић“ и ПУ „Сунце“.

Пројекат „Спорт у школе “ бесплатан је пројекат који је намењен деци узраста од првог до четвртог разреда основне школе. Финансира га Министарство омладине и спорта, под пуном подршком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а спроводи га Савез за школски спорт Србије. У пројекту учествује 88 градова и општина у Србији.

Општина Горњи Милановац препознала је значај школског спорта и подржала пројекат, тако да се данас пројекат успешно реализује у Основној школи „Свети Сава“, ОШ „Десанка Максимовић“, као и у ОШ „Таковски устанак“ у Такову. Кроз део пројекта, који финансира општина Горњи Милановац, годишње прође око двеста малишана од првог до четвртог разреда основне школе.

Previous Прва група пољопривредника потписала уговоре за подстицајна средства

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I