Eng

Es

It

Sp

Одржан јавни спортски час

Одржан јавни спортски час

Савез за школски спорт Србије, у сарадњи са организацијом „Игром до здравља“, у оквиру пројекта „Спорт у школе“ организовао је јавни спортски час.

Час је одржан минулог понедељка, на помоћним теренима ФК „Металац“. У спортским активностима учествовало је око 280 малишана. Већина учесника су ученици који су део пројекта „Спорт у школе“. Поред њих, у јавном спортском часу учествовали су и ученици ОШ „Свети Сава“, ОШ „Десанка Максимовић“, ОШ „Момчило Настасијевић“ и ПУ „Сунце“.

Пројекат „Спорт у школе “ бесплатан је пројекат који је намењен деци узраста од првог до четвртог разреда основне школе. Финансира га Министарство омладине и спорта, под пуном подршком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а спроводи га Савез за школски спорт Србије. У пројекту учествује 88 градова и општина у Србији.

Општина Горњи Милановац препознала је значај школског спорта и подржала пројекат, тако да се данас пројекат успешно реализује у Основној школи „Свети Сава“, ОШ „Десанка Максимовић“, као и у ОШ „Таковски устанак“ у Такову. Кроз део пројекта, који финансира општина Горњи Милановац, годишње прође око двеста малишана од првог до четвртог разреда основне школе.

Previous Прва група пољопривредника потписала уговоре за подстицајна средства

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I