Održan sastanak sa čelnicima privrede I

Predsednik opštine Milisav Mirković održao je danas sastanak sa čelnicima gornjomilanovačke privrede o mogućnostima buduće međusobne saradnje lokalne samouprave i privrede našeg grada.
Predstavnici privrede su ovom prilikom apsolutno podržali izlaganje Predsednika opštine o dugoročnim planovima rada opštine u sferama putne i komunalne infrastrukture, socijalnim, kulturnim, sportskim i drugim projektima. Pri tom, pozitivno ocenivši ideju povezivanja gradske vlasti i privrede u zajedničkom učešću po pitanju razvoja opštine Gornji Milanovac.
Svi prisutni izrazili su interesovanje za vraćanje ispostave carine u Gornji Milanovac, koja bi bila od važnosti za privredno delovanje, veliko interesovanje vladalo je i na temu pripreme i sprovođenje obaveza opštine u vezi sa izgradnjom auto-puta, kao i nizom drugih pitanja.
Obzirom da je sastanak ocenjen kao potreba u razmeni informacija i ideja koje bi pomogle uspešnijem razvoju gornjomilanovačke opštine, zaključeno je da bi po tim pitanjima trebalo da se češće prave tematski skupovi predstavnika opštine i privrede, a koji bi bili od opšteg značaja za našu opštinu.

Previous Potpisan Ugovor za fiskulturnu salu na Rudniku I