Održana 6. sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac I

U Velikoj sali opštine, dana 9.12.2010. godine, sa početkom u 9 sati, održana je 6. sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac.
Nakon razmatranja u nacrtu, Opštinsko veće je Skupštini opštine na razmatranje uputilo Predlog Odluke o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2011. godinu, Predlog odluke o proglašenju elementarne nepogode na teritoriji opštine Gornji Milanovac u 2010. godini i Predlog odluke pokretanju postupka izrade Strategije i Plana razvoja raškog i moravičkog okruga.
Veće je ovom prilikom donelo i Rešenje o obrazovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac, Rešenje o obrazovanju Radne grupe za izradu lokalnog akcionog plana zapošljavanja i prihvatilo Inicijativu opštine Gornji Milanovac upućenu Ministarstvu pravde za vraćanje sedišta Osnovnog suda Gornjem Milanovcu.

Takođe su razmatrani i Izveštaj JKP „Gornji Milanovac“ o ugovorenim i realizovanim investicijama u oblasti vodoprivrede, prečišćavanja otpadnih voda i izradi projektne dokumentacije u ovim oblastima i Zapisnik o inspekcijskom nadzoru nad vođenjem matičnih knjiga u Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac, koje je veće prihvatilo.

Previous Održana Javna rasprava povodom Nacrta Odluke o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2011. godinu I

Leave Your Comment