Održana ICT konferencija – korišćenje internet prezentacije u oblasti seoskog turizma 01.10.2011. godine u hotelu Neda-Zamid na Rudniku

U subotu, 1.oktobra 2011. godine u hotelu „NEDA“ na Rudniku, u organizaciji Udruženja za primenu informatičkih tehnologija „RUDNET“, Rudnik i Turističke organizacije opštine Gornji Milanovac, održana je konferencija o primeni interneta i veb servisa u promociji ruralnog (seoskog) turizma.
Učesnike konferencije pozdravio je predsednik opštine, Milisav Mirković i čestitao im na aktivnostima kojima doprinose proširenju svesti o praktičnoj i korisnoj primeni internet tehnologija i informatičkoj promociji vrednosti održivog načina života u ruralnim sredinama, sa posebnim osvrtom na seoski turizam, koji je u našoj opštini izuzetno dobro razvijen.
Skup je baziran na predavanjima iz oblasti IT-a, turizma, marketinga, e-trgovine i praktičnim primenama veb servisa u turizmu, za koje je vladalo veliko interesovanje prisutnih.
Konkretna primena internet tehnologija u ruralnom turizmu biće promovisana putem interaktivnog portala mojedomacinstvo.rs koji će omogućiti da se na moderan, brz i lak način promovišu seoska turistička domaćinstva, prirodan ambijent, zdrava hrana i domaća radinost.

Previous Srbija u ritmu Evrope

Leave Your Comment