Eng

Es

It

Sp

Одржана Национална изложба паса свих раса

Одржана Национална изложба паса свих раса

Друга по реду Национална изложба паса свих раса у организацији Кинолошког удружења „Таковски устанак“ из Горњег Милановца „ЦАЦ Таковски устанак 2015“ одржана је у недељу на простору око спортске хале „Бреза“ у Горњем Милановцу под покровитељством општине Горњи Милановац.

Изложбу је у име општине Горњи Милановац, пригодним говором, отворио директор Јавног предузећа „Спортско рекреативни центар“ Милета Богдановић а за унапређење кинологије у Горњем Милановцу и за успешну сарадњу организатор је уручио плакете општини Горњи Милановац и Јавном предузећу „Спортско рекреативни центар“ Горњи Милановац.

Еминентне кинолошке судије оцењиле су псе а након оцењивања, приступило се и свечаном проглашењу најбољих на централном рингу, испред хале „Бреза“.

Двеста четрдесет паса у шездесет пет раса продефиловало је ринговима, а победник изложбе је Напуљски мастиф (Кеа) власника Игора Кочовића из Крагујевца. Друго место заузео је Немачки оштродлаки птичар (Бироф Дунавски) власника Станка Мишића из Београда. Треће место освојио је Српски гонич (Сана) власника Милоша Урошевића из Чачка.

Национална изложба паса окупила је преко хиљаду излагача и посетилаца из земље и иностранства. Поред излагача из Србије изложбу су увеличали излагачи из Републике Српске и Мађарске а манифестацији је присуствовао и велики број наших суграђана који показују све веће интересовање за манифестације ове врсте.

 

Претходни Честитке Фудбалском клубу „Металац“

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I