Eng

Es

It

Sp

Одржана радионица о значају рационалне употребе електричне енергије

Одржана радионица о значају рационалне употребе електричне енергије

У уторак 26. марта 2019. године у основној школи „Свети Сава“ реализована је радионица о подизању свести код деце о значају рационалне употребе енергије и примени мера енергетске ефикасности. На радионици је учествовало тридесет и шест ученика, који су били распоређени у шест тимова. Након кратког предавања, имали су прилику да кроз „Играј за енергију“ упознају најзанимљивије елементе рационалне употребе енергије.

Циљ кампање је да се деца у основним школама науче и подстакну да воде рачуна о енергетској ефикасности како у школи, тако и у својим домовима.

Носилац кампање је Немачка организација за међународну сарадњу GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH), као део Пројекта српско-немачке развојне сарадње „ДКТИ Енергетска ефикасност у јавним зградама“, а реализатор је експертска организација Build Energy Team из Београда уз подршку локалне самоуправе општине Горњи Милановац.

У име општине Горњи Милановац учеснике је поздравио енергетски менаџер Бојан Вељовић који је најавио наставак активности у погледу енергетског освешћавања пре свега код деце.

Previous Већи број паркинг места, нова јавна гаража и извештаји о раду ЈКП, Дома здравља и Апотеке неке су од тема данашњег заседања

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I