Eng

Es

It

Sp

Одржана радионица у сали општине

Одржана радионица у сали општине

Одржана радионица „Активно учешће младих у креирању локалних политика запошљавања младих“

Прва радионица у оквиру пројекта „Активно учешће омладинског цивилног сектора у креирању локалних политика запошљавања младих, фаза 3“ одржана је у петак у малој сали општине Горњи Милановац.

Радионица под називом „Активно учешће младих у креирању локалних политика запошљавања младих“ је кренула са реализацијом својих задатака након потписивања споразума о партнерској реализацији пројекта између општине Горњи Милановац и Развојног бизнис центра Крагујевац. Пројекат ће трајати до 30. новембра текуће године.

Унапређење механизама партиципације младих у креирању политика запошљавања младих у Горњем Милановцу био је циљ радионице док се унапређење и предвиђање нових мера у изради локалног акционог плана запошљавања кроз веће учешће младих истиче се као циљ целокупног пројекта.

Поред представника Развојног бизнис центра из Крагујевца и представика Општинске управе општине Горњи Милановац на радионици су учествовали и представници ђачких парламената све три милановачке средње школе, представници младих незапослених са евиденције Националне службе за запошљавање као и представници цивилног сектора који се баве питањима младих – Удружење ГМ Оптимист и Удружење Младих Милановца.

Previous Честитке пријатељској комуни Вефсн

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I