Eng

Es

It

Sp

Одржана заједничка седница Савета Моравичког, Рашког и Златиборског управног округа

Одржана заједничка седница Савета Моравичког, Рашког и Златиборског управног округа

Одржана заједничка седница Савета Моравичког, Рашког и Златиборског управног округа и саветовање на тему „Принципи управљања инвестиционим пројектима“

У Горњем Милановцу данас је одржана заједничка седница Савета Моравичког, Рашког и Златиборског управног округа у оквиру које је одржано саветовање на тему „Принципи управљања инвестиционим пројектима“ Националне агенције за регионални развој.

О принципима управљања инвестиционим пројектом говорио је проф. др Бранислав Ивковић посебно нагласивши да је у процесу реализације пројеката најбитније добро пројектовање као и реализација претходних истражних радњи јер се на тај начин превентивно делује на појаву евентуалних проблема у току извођења радова.

Циљ данас одржане обуке је активно укључивање акредитованих регионалних развојних агенција и јединица локалне самоуправе у припрему и реализацију регионалних и локалних инфраструктурних пројеката, изналажење фондова за њихово финансирање, подстицање и учвршћивање међуопштинске сарадње као и допринос спровођењу политике регионалног развоја. Представљене су кључне потребе и изазови у процесу планирања инфраструктурних пројеката.

Заједничкој седници Савета Моравичког, Рашког и Златиборског управног округа присуствовали су директор Националне агенције за регионални развој Весна Миздрак, начелник Моравичког управног округа мр Слободан Јоловић, Председник Општине Горњи Милановац Милисав Мирковић, заменик Председника Општине Горњи Милановац Мирослав Миловановић, заменик Председника Општине Лучани Миливоје Доловић, помоћник градоначелника Града Чачка за област месне самоуправе и инфраструктуре Милан Бојовић, заменик Председника Општине Ивањица Милинко Мијаиловић као и председници градова и општина Рашког и Златиборског управног округа.

       

Надлежне службе и појединци који се у градовима и општинама Моравичког, Рашког и Златиборског управног округа баве пројектима и планирањем у I делу радионице били су гости на седници Савета, а у II делу активни учесници у обуци.

Previous Централно вече манифестације Дани Настасијевића 2015.

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I