Eng

Es

It

Sp

Општина организовала посету пољопривредном сајму

Општина организовала посету пољопривредном сајму

Под покровитељством општине Горњи Милановац јуче је организована посета 82. Међународном пољопривредном сајму.

Општина већ традиционално омогућава одлазак заинтересованим одборницима Скупштине општине, председницима савета месних заједница, члановима Општинског већа, члановима Одбора за пољопривреду и село. Ове године омогућен је бесплатан одлазак и члановима удружења воћара, малинара и пчелара наше општине.

Циљ посете сајму је праћење савремених токова у пољопривреди и унапређења у појединим областима, која могу допринети развоју ове деланости на територији наше општине.

Према речима заменика председника општине Мирослава Миловановића, који је посетио овогодишњи сајам, три предузећа из Горњег Милановца „Гумилко“, „Агроуниверзал“ и „Рудник Метал“ су представили своје производе на сајму и то за њих представља одличну прилику да сви који су заинтересовани за њихове производне програме са њима могу остварити пословне контакте, разменити искуства и на тај начин унапредити сарадњу.

„Пољопривредни сајам подстиче на сарадњу и сваке године уводи актуелне теме, презентира нове производе, пројекте и идеје иновирањем свог садржаја. Наша самоуправа пружа пуну подршку локалним пољопривредницима у реализацији разних пројеката јер пољопривреда је грана у коју је неопходно улагати“, рекао је заменик Миловановић.

Previous Маштовите „разгледнице из Нигдине“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I