Eng

Es

It

Sp

Осмех малишана од непроценљиве вредности

Осмех малишана од непроценљиве вредности

Поводом испоруке и постављања још два мобилијара за потребе најмлађих горњомилановчана, председник општине Милисав Мирковић данас је обишао објекте Предшколске установе „Сунце“ као и полазнике школе пливања.

„На радост деце, Горњи Милановац има још два кутка на које ће малишани, у игри и дружењу, уживати на свежем ваздуху. Ово је јако важна донација која је реализована заједничким ангажовањем Општинске управе, општине Горњи Милановац и Предшколске установе “ рекао је председник Мирковић.

Наиме, од укупно седам комплета мобилијара које су предмет донације, у вредности 70.000 евра, фирме „Мегасоунд“ – „Мегастил“ из Црне Горе, стигла су још два нова.

Нова дечија игралишта сада красе и објекат Предшколске установе „Сунце“ код Техничке школе и објекта у Невадама док приликом првог круга испоруке, мобилијар је добио градски парк и објекат Предшколске установе „Сунце“ у Железничкој улици.

У другом делу обиласка посвећеног малишанима, председник општине посетио је градски базен и бесплатну школу пливања која је омогућена деци предшколског узраста и ученицима основних школа са територије општине Горњи Милановац.

„Ово је, такође, једна од лепших акција ове године коју смо организовали и посветили најмлађима. Велики број је заинтересоване деце за бесплатну школу пливања и намера нам је била стварање амбијента који ће бити на услузи деци и који ће им употпунити и обогатити слободно време током распуста“ рекао је председник Милисав Мирковић.

Александар Раковић, сувласник „Агенција градски базен“ и један од организатора школе пливања рекао је да је близу петсто деце пријављено у школу а због великог интересовања часови се одржавају у две смене.

„Родитељи и деца су јако захвални на организацији школе пливања а реализацију су помогли и подржали општина Горњи Милановац, Јавно предузеће „Спортско – рекреативни центар“ и Спортски савез општине“ изјавио је Александар Раковић.

Претходни Потписани уговори са пољопривреницима

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I