Otvoren četvrti međunarodni Sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Danas, 22. novembra 2012. godine, svečanom otvaranju četvrtog međunarodnog Sajma turizma i seoskog turizma prisustvovao je predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković. Na ovoj manifestaciji učestvuje, pored drugih izlagača, i Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac. Pored ponude u seoskom turizmu, Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac predstaviće posetiocima Sajma i programe za ekskurzije i jednodnevni izlet, posetu kulturnim i muzičkim manifestacijama, planinarenje obeleženim stazama, posetu manastirima i druge turističke potencijale kojima gornjomilanovačka opština raspolaže.
Na ovogodišnjem međunarodnom Sajmu turizma i seoskog turizma učestvuje oko stotinu izlagača iz Srbije i zemalja u okruženju – Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Slovenije. Među izlagačima su nacionalne, regionalne, gradske i opštinske turističke organizacije, turistički centri, turističke agencije, predstavnici seoskog i lovnog turizma, banjska lečilišta.
Sajam turizma i seoskog turizma otvorio je državni sekretar Ministarstva finansija i privrede Goran Petković. Sajam se održava od 22. do 24. novembra 2012. godine na „Šumadijasajmu“ u Kragujevcu, a organizatori su „Šumadijasajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Previous ODRŽANA 7. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC