Eng

Es

It

Sp

Отворен Хотел „Краљица“ на Руднику

Отворен Хотел „Краљица“ на Руднику

Свечаним пресецањем врпце данас је отворен хотел “Краљица” на Руднику. Већ 30. јуна очекују се први гости у оквиру „Супер кампа“, а капацитети овог хотела попуњени су све до краја августа. Хотел ће своје пословање усмерити у највећој мери на дечји и омладински туризам, као и на организацију припрема за спортисте.

Менаџмент хотела већ је успоставио одличну сарадњу са Месном заједницом Рудник и локалном самоуправом Горњи Милановац, а свечаном отварању присуствовао је Дејан Ковачевић, председник Општине Горњи Милановац, као и директори јавних предузећа и установа.

Испред менаџмента хотела „Краљица“ на Руднику за нашу редакцију говорио је Рале Алексић.

„Први утисак је заиста диван, мештани су прави српски домаћини и ми смо јако лепо примљени овде. На одушевљење свих, овај хотел, који се некад звао „Неда“, сада ће поново радити“ – рекао је Алексић, додавши да је хотел на коришћење добио спортске терене и спортску дворану, у оквиру школе на Руднику, који ће бити на располагању и гостима хотела „Краљица”.

Како смо сазнали, у плану је да се и земљиште иза самог објекта уреди и оплемени садржајима, које ће моћи да користе, како гости хотела, тако и деца са Рудника и из околине Горњег Милановца. Такође, биће организовано и уређење стаза за пешачење.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, изразио је велико задовољство због доласка једног озбиљног инвеститора и поновног оживљавања ђачког, спортског и рекреативног туризма на Руднику.

„Општина Горњи Милановац има велике планове када је у питању развој туризма у наредном периоду. Имамо 3 стратешке тачке, и поред сеоских домаћинстава, која су нам јако битна, у плану је и даљи развој туризма на Руднику. Већ смо почели да градимо визиторски центар, а за неки дан ћемо почети и изградњу отворених базена овде на Руднику. Такође, имамо у плану и изградњу једне ски стазе“ – истакао је Дејан Ковачевић. Он је рекао да су планирана велика улагања у туризам, а део новца биће опредељен за развој друге две стратешке тачке – Прањане и Таково.

 

Хотел “Краљица” је већ примио у стални радни однос 20 људи, а у зависности од обима посла биће отворена и нова радна места, поручују из менаџмента.

Previous Нови асфалт у гружанском крају

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I