Отворен нови пуњач за електровозила у Горњем Милановцу – Корак ка одрживој мобилности

У срцу града, на локацији у центру Горњег Милановца, преко пута Tуристичке организације, пуштен је у рад најновији пуњач за електрична возила, представљајући значајан корак ка одрживој мобилности. Овај модерни пуњач доступан је свима, чиме се пружа једноставан и ефикасан начин пуњења, а пре свега свест о екологији и загађењу животне средине.

Осим практичности, нагласак је стављен на одрживост, јер коришћењем електричних возила доприносимо смањењу емисије штетних гасова и чувању околине. Нови пуњач у Горњем Милановцу поставља стандарде у промоцији еколошких алтернатива у саобраћају – компанија Тами ДАФ је извела радове.

Приступ пуњачу омогућава корисницима брз и једноставан приступ пуњењу који ће у наредном периоду бити бесплатан, као вид подршке електричној мобилности. Овај иницијални корак сведочи о посвећености заједнице ка одрживом развоју и тежњи ка модерним, еколошки одговорним решењима у саобраћају.

Инвеститор целог пројекта је општина Горњи Милановац, која ће у наредном периоду набавити електрична возила и тиме показати колико брине о загађењу ваздуха и уједно дати пример како се брине о екологији.

  КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

 

Previous Караван “Спортских игара младих” креће из Горњег Милановца