Otvoren pomoćni teren za fudbal na travi

U organizaciji Sportsko-rekreativnog centra „Gornji Milanovac“, juče je otvoren teren za mali fudbal na travi, namenjen uglavnom za treniranje najmlađih selekcija gornjomilanovačkih fudbalskih timova „Takovo“, „Metalac“, „Crvena zvezda-srpski orlovi“ i „Junior“.
Prilikom svečanog otvaranja predsednik opštine Milisav Mirković, obraćajući se zvanicama Sportskog centra i najmlađim milanovačkim fudbalerima, istakao je da se ukazala potreba da i najmlađi moraju imati svoje određene termine treniranja jer su deca i njihovo fizičko zdravlje prioritet nad svim prioritetima, a posebno talentovana deca koji svojim radom i treninzima mogu pojedinačno ili ekipno da zaigraju u velikim klubovima širom Srbije i inostranstva, i time promovišu svoj grad i opštinu.

Ovom prilikom odigrano je nekoliko međusobnih utakmica najmlađih selekcija ova četiri fudbalska tima, dok su svoja fudbalska umeća pokazali revijalno i stariji i to zaposleni u Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac i javnom komunalnom preduzeću „Gornji Milanovac“ .

Kako najavljuju organizatori Sportsko-rekreativnog centra „Gornji Milanovac“, pod rukovodstvom novoizabranog v.d. direktora Milete Bogdanovića, ovo leto biće ispunjeno sa dosta sportskih aktivnosti, sa najavom da će biti puno iznenađenja za kupače Gradskog bazena, koje očekuje preuređen bazenski kompleks sa dopunjenim mobilijarom u obliku tobogana i drugih sadržaja. Zvanično otvaranje gradskog bazena očekuje se sutra.

Previous Otvorena izložba u kampanji „Otkriti energiju“