Отворена купалишна сезона на отвореним базенима „23. април“ у Горњем Милановцу

Купалишна сезона на отвореним базенима „23. април“ у Горњем Милановцу, данас је званично отворена. Улаз је данас бесплатан за све наше суграђане.

– Изабрали смо погодно време, јер већ од сутра креће тропски талас, тако да ће грађани моћи да уживају на базенима и да се расхладе. По први пут, Установа „Спортско-рекреативни центар  Горњи Милановац“ има купалишну сезону на три базена. Наиме, у исто време ће радити отворени и затворени базен у граду, као и базени на Руднику – изјавио је Предраг Марковић, директор Установе  „Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац”.

Радно време отвореног градског базена је од 9 часова ујутру, до 19 часова увече, док је радно време базена на Руднику од 10 часова ујутру, до 19 часова увече.

– Улаз за децу до седам година ће бити бесплатан, за децу од седам до деветанест година је 200 динара, а за одрасле 250 динара. Када је реч о сезонским картама за отворене базене, за ученике основних и средњих школа цена је 3000 динара, а за одрасле 5000 динара. Грађани који су купили годишњу карту за затворени базен, ту карту ће моћи да користе у летњем периоду за отворене базене у граду и на Руднику. Располажемо са сто двадесет лежаљки, како на базенима у граду, тако и на Руднику, а цена лежаљке са сунцобраном је 200 динара. Грађани не треба да брину о безбедности, јер тренутно на сва три базена имамо укупно петнаест спасилаца  – додао је Марковић.

У сарадњи са општином Горњи Милановац, Установа „Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац“ ће ове године, сезонским картама за отворене базене у граду и на Руднику, наградити носице Вукових диплома, ђаке генерације и добитнике диплома са републичких такмичења.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ  

Previous UPOZORENJE NA TOPLOTNI TALAS