Eng

Es

It

Sp

Отворена прва Лидл продавница у Горњем Милановцу

Отворена прва Лидл продавница у Горњем Милановцу

Прва Лидл продавница у Горњем Милановцу отворена је јутрос у 8 часова, на адреси Војводе Живојина Мишића 24. На свечаној церемонији представници компаније Лидл Србија и председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић пресекли су врпцу и званично обележили отварање највећег дисконтног трговинског ланца у Европи, управо у нашем граду.

Председник општине Дејан Ковачевић истакао је да ће отварање Лидла допринети развоју града и већој запослености.

„ Презадовољан сам што је један овакав објекат дошао у наш град, што значи да Милановац из године у годину напредује, да смо све пожељнији партнер и да људи који се озбиљно баве бизнисом виде да у Милановцу има просперитета. Ово ће донети један нови квалитет у потрошњи и куповини и надам се да ће, заједно са свим конкурентима који послују на територији општине Горњи Милановац, наћи заједничко место на тржишту“, рекао је председник Ковачевић и додао да у Горњем Милановцу, поред јаке индустрије и развијене пољопривреде, и потрошња и услуга могу да нађу своје место.

Јасмина Шрндић, представник корпоративне комуникације Лидл Србија је истакла да су данас, отварањем продавнице у Горњем Милановцу, отворили 37. Лидл продавницу у Србији.

„Трудићемо се да стекнемо поверење потрошача, нудећи најбољи однос цене и квалитета и једноставну куповину. На тај начин одужићемо се за стрпљење и топлу добродошлицу Милановчанима, које овом приликом позивамо да учествују у нашој хуманитарној акцији прикупљања намирница за кориснике Црвеног крста“, истакла је Шрндић и додала да компанија Лидл броји преко 1800 запослених, док је у Горњем Милановцу било отворено 30 радних места.

Свечано отварање увеличао је наступ дечијег хора „Распевани цветићи“ из Горњег Милановца. Осим куповине по слављеничким ценама, потрошачи имају прилику да донирају основне животне намирнице и средства за хигијену социјално-угроженим групама, којима је Лидл наменио помоћ у оквиру кампање „Мала дела су велика ствар“.

Хуманитарна акција, коју компанија реализује у сарадњи са Црвеним крстом, почела је 28. новембра и трајаће у новоотвореној продавници у Горњем Милановцу, као и у свим другим Лидл продавницама у Србији до 15. децембра.

Previous Обележена годишњица Колубарске битке

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I