Eng

Es

It

Sp

Отворена реновирана Месна канцеларија у Угриновцима

Отворена реновирана Месна канцеларија у Угриновцима

Поред месних заједница Прањани и Враћевшница, трећа у низу месних заједница добила је реновиране просторије Месне канцеларије. У питању је Месна заједница у Угриновцима, у којој ће од данас мештани моћи да завршавају све административне послове, без потребе одласка у Горњи Милановац. Поред мештана Угриноваца, услуге Месне канцеларије биће доступне и мештанима околних села.

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић обишао је реновирану Месну канцеларију у Угриновцима и истакао ће новоотворена Месна канцеларија умногоме олакшати живот мештана. Извођач радова је „Stall granit AN“d.o.o. Горњи Милановац, а према речима првог човека општине Горњи Милановац, општина је уложила око 900.000,00 динара у извођење грађевинско-занатских радова.

„Поред три отворене Месне канцеларије, на сва три краја наше општине, разматрамо и да у делу од Такова, Бершића, Бањана, Полома, отворимо једну Месну канцеларију. Отварањем Месне канцеларије у Угриновцима, која ће радити понедељком, средом и петком, мештани ће све административне послове завршавати без одласка у Горњи Милановац, чиме ће смањити трошкове. У плану нам је и сређивање сале у Угриновцима, где би културно-уметничка друштва могла да долазе, тако да ћемо радити све што је у нашој моћи, како бисмо вратили живот, не само у Угриновцима, већ и у осталим селима на територији општине Горњи Милановац“, рекао је Ковачевић и додао да субвенције од 50 милиона динара, колико општина издваја за пољопривреду, умногоме помажу и земљорадничкој задрузи у Угриновцима, која се бави производњом поврћа: „ Са министарством пољопривреде и министром Кркобабићем смо завршили причу око субвенција, 50 хиљада евра је добила задруга за оснивање и покретање посла. Великим субвенцијама општина покушава да пољопривредну производњу подигне на виши ниво, а акценат морамо ставити и на путну инфраструктуру и надам се да ћемо у наредном периоду успети бар један део проблема мештана да решимо, а оно што не успемо ове, ставићемо у планове за наредну годину.“

Председник Месне заједнице Угриновци Радивоје Ђорђевић истакао је да ће новоотворена Месна канцеларија, која је сада модерно опремљена, служити мештанима како би све административне послове одрадили на једном месту.

„Поред амбуланте, школе, продавнице, угоститељских објеката, велика је ствар имати и овако опремљену Месну канцеларију, у којој ће и људи са стране, из Трудеља, Драгоља, Заграђа и осталих села, моћи да изваде сва документа“, рекао је Ђорђевић и додао одличну сарадњу са локалним руководством, које редовно излази у сусрет приликом свих потреба мештана.

Previous Обавештење за јавност

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I