OTVORENA ŠALTER SALA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC I

Na prigodnoj svečanosti, danas je otvoren modernizovan uslužni centar, odnosno savremena šalter sala Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac, a dobijena adaptiranjem bivše pisarnice i matične službe.
Osim estetskog izgleda, unapređen je i informacioni sistem ovog Odeljenja za opštu upravu, koji je i do sada na zahtev građana putem opštinskog sajta, omogućavao elektronsko preuzimanje aktuelnih formulara, izvoda iz matične knjige rođenih, venčanih i umrlih, službene glasnike i druga dokumenta. Opština je jedan deo nove informacione opreme, kupljenu za Opštinsku upravu od namenskih sredstava od igara na sreću Državne lutrije Srbije u vrednosti od 1.800.000 dinara, upotrebila za poboljšanje informacione opremljenost nove šalter sale, kao i za umreženost svih zaposlenih u računarski sistem.
Pored dosadašnjih usluga Opštinske uprave na zahtev građana u delu raznih overa, izdavanja izvoda i predaje zahteva, podnesaka i drugih dokumenta koje se raspoređuju na obradu nadležnim opštinskim odeljenjima, građani će imati i mogućnost uvida poreskog zaduženja, koje vodi opštinska poreska administracija.

Opština Gornji Milanovac je u adaptiranje ovog prijemnog odeljenja, uložila 1.500.000 dinara, a otvorila je načelnica Opštinske uprave Gorica Petrović. Otvaranju je prisustvovalo celokupno rukovodstvo Opštinske uprave i veći broj zaposlenih.


Previous Program svečanosti povodom obeležavanja dana Opštine Gornji Milanovac i 196 godina od drugog srpskog ustanka I

Leave Your Comment