Eng

Es

It

Sp

Отворено преноћиште ПаркГМ

Отворено преноћиште ПаркГМ

За само две недеље од отварања у новом милановачком хотелском објекту „ПаркГМ“ није било слободних кревета

Горњи Милановац је од недавно унапређен и обогаћен новим смештајним капацитетима у центру града, захваљујући новоотвореном објекту ПаркГМ који у понуди има седам модерно опремљених двокреветних соба са коришћењем сауне и ђакузија.

Oбјекат ПаркГМ површине 360м2 налази се надомак градског парка у центру града у некадашњег простору „Таково осигурања“ и „Креди банке“, који је откупио и преуредио нови власник. На горњем спрату од 190 м2 налазе се собе за преноћиште, док је у приземљу објекта планирано уређење ресторанског простора на услузи гостима који су на преноћишту, али и за све друге госте из града и околине који желе да уживају у пријатном амбијенту и квалитетној храни и пићу овог објекта.

Колико је Горњем Милановцу било неопходно увећање смештајних капацитета од расположивих, говори и податак да је за само две недеље од отварања новоотвореног објекта ПаркГМ није било слободног лежаја.

Према речима власника овог објекта Петра Обрадовића, иначе дугогодишњег власника компаније „Папир Принт“ за производњу флексибилних материјала за паковање и председника милановачког Клуба привреде, одлука за куповином овог објекта и његовом пренаменом је проистекла из личних потреба ове компаније, обзиром да у послу који врше сарађују углавном са страним купцима и добављачима, а који тим поводом бораве у Горњем Милановцу и по неколико дана. Међутим, обзиром да су гости за ових 15 дана углавном инострани и то Немци, Словенци, Македонци и други, и да су то гости милановачких привредника, говори да и друге компаније, посебно иностране, у нашем граду имају исту потребу да се гости наших компанија осећају угодно приликом посете у Горњем Милановцу.

Власник Петар Обрадовић даље наводи да је у објекат до сада – за куповину, као и за досадашње и будуће опремање, издвојено пар десетина милиона динара, са намером и пословном визијом да оствари и одређену добит као додатни програм компаније Папир Принт.

Домаћи и инострани гости Горњег Милановца по веома повољним ценама могу у овом конфорном и удобном смештај боравити у самом центру.

Више информација о преноћишту сазнајте на сајту parkgm.rs

 

Претходни „Око магазин“ у посети Горњем Милановцу

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I