Eng

Es

It

Sp

Пета седница Општинског већа општине Горњи Милановац

Пета седница Општинског већа општине Горњи Милановац

Пета седница Општинског већа општине Горњи Милановац одржана је данас. На Дневном реду, осим осталог разматран је и предлог прве измене програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Горњи Милановац за 2020. годину, као и нацрт програма зимског одржавања улица, локалних и некатегорисаних путева на територији општине за сезону 2020/2021.

Имајући у виду да је јутрос потврђено нових 11 случајева позитивних на корона вирус, чиме је укупан број обелелих на подручју горњомилановачке општине 63, Дејан Ковачевић, председник општине рекао је:

Епидемиолошка ситуација на територији општине Горњи Милановац је нестабилна, али је и даље под контролом. Добро је да је већина од доказано позитивних на Covid 19 са лакшим облицима вируса и да се налазе на кућном лечењу а лекари њихово стање прате свакодневно. Још увек није алармантно да би смо преузимали неке драстичне кораке, очекујем да ће данас на седници Кризног штаба бити донете неке значајне одлуке за територију целе Србије. Најављен је мини распуст за сву децу предшколског и школског узраста. Апелујем да грађани користе заштитне маске и да се окупљају у мањем броју. И овог викенда биће појачан инспекцијски надзор како би исконтролисали сва места потенцијалног окупљања већег броја људи.

Previous Нове снаге предузетништва

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I