Eng

Es

It

Sp

Почела грађевинска сезона

Почела грађевинска сезона

Грађевинска сезона на територији општине Горњи Милановац је отворена и Јавно предузеће за изградњу општине почело је са радовима.

Радови се тренутно изводе на две локације, и то у Горњој Црнући и у Брђанима.

У Горњој Црнући 930 метара пута насуто је каменим агрегатом.

У Брђанима се врши чишћење канала поред локалног пута од уласка у Брђане до моста. Према речима председника Месне заједнице Брђани, Драга Савића, коначно се после неколико година посветила пажња чишћењу канала и проширења пута: „ Овај наш пут је прилично узак, а банкине су приликом радова на изградњи ауто пута обрушене. Решили смо да то питање решимо, како бисмо овај пут учинили безбедним. Имамо неке пропусте који треба да се прошире, да не би људи стајали у једном реду док прође овај из другог смера. Поред овога, овим радовима средићемо и пут за гробље.“ Савић је за ову годину најавио и асфалтирање, односно реконструкцију пута на Старом мосту преко Деспотовице као и радове на улазу у Основну школу.

Председник Месне заједнице Брђани похвалио је запослене у Јавном предузећу за изградњу општине: „ Сарадња са Јавним предузећем за изградњу је изврсна. Они су се максимално ангажовали, радници који изводе радове су беспрекорни.“

Previous

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I