Eng

Es

It

Sp

Почетак нове школске године

Почетак нове школске године

Поводом почетка нове школске године и поласка ученика у школу, председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић примио је данас директоре свих основних школа са територије наше општине.

Просветним радницима, директорима, свим ученицима а посебно ђацима првацима председник Мирковић пожелео је срећан почетак школске 2015/16. године, успех у раду и новим школским изазовима.

Такође, председник је директорима школа уручио поклон лектире за 370 милановачких малишана који ове школске године полазе у први разред.

Лектиру за полазнике првог разреда чини комплет књига: Јован Јовановић Змај „Велика тајна“, Момчило Тешић „Почетак песме“, Десанка Максимовић „Врт детињства“, Григор Витез „Кад би дрвеће ходало“, српске народне умотворине „Избор из народне лирике и епике“ као и илустроване енциклопедије и часописи за децу.

Као додатни поклон, поред лектира, прваци добијају од председника општине и књигу о правилном и безбедном понашању у саобраћају „Пажљивкова правила у саобраћају“ коју је издала Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.

Претходни Питање залиха детерџента

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I