Eng

Es

It

Sp

Подршка општине Горњи Милановац коректном и фер надметању

Подршка општине Горњи Милановац коректном и фер надметању

Поводом продаје горњомилановачке „Фабрике аутомобилских делова – ФАД“ и решења проблема приватизације поменуте фабрике, општина Горњи Милановац пружа пуну подршку коректном и фер надметању, уз поштовање свих услова конкурса.

Ради добробити саме фабрике „ФАД“, акционара, запослених, као и привреде нашега града, локална самоуправа апелује на законитост и успешност свих радњи након већ две неуспеле аукцијске продаје и сумње да је незаконитим радњама „ФАД“ оштећен за 18 милиона евра a буџет Републике Србије за скоро 55 милиона динара.

„Компанија „Металац“ а.д. је јака, поуздана и озбиљна компанија из нашега града, која ће ако купи „ФАД“ довести до рехабилитације предузећа, кроз реалан и планиран програм рада и обезбедити свакодневну продуктивност, сигурну месечну добит као и обрт капитала. На дуже стазе осигураће оживљавање предузећа али и стварање услова самосталног пословања под окриљем и контролом ове велике компаније“ рекао је председник општине Милисав Мирковић поводом сазнања да је горњомилановачка Компанија „Металац“ а.д. заинтересована за куповину „ФАД“.

Подсетимо, стечајни управник „Фабрика аутомобилских делова – ФАД“ у стечају огласио је крајем јула продају предузећа. Кандидат за куповину те фабрике је и Компанија „Металац“ а.д. која је положила депозит од 150.000.000,00 динара 14.08.2015. године ради учествовања у надметању. Јавно отварање понуда заказано је за 21. август у 12.15h, у просторијама предузећа „ФАД“.

Previous Пут живот значи

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I