Eng

Es

It

Sp

Поново ради апотека у Прањанима

Поново ради апотека у Прањанима

Мештани „горњих села“, Прањана, Гојне Горе, Леушића, Каменице, Коштунића, Теочина, Брајића, Дружетића и других не морају више по лекове и друге медикаменте ићи у Горњи Милановац и Чачак, већ их могу преузети у апотеци у Прањанима.

„Family farm“, фирма која је изнајмила објекте апотекарске установе „Горњи Милановац“ ових дана је ставила у функцију продајни објекат у Прањанима. Снежана Васиљевић, која је двадесет и једну годину радила у апотеци у Прањанима, наставила је као преузети радник, од стране новог закупца, да обавља тај посао у новоотвореној апотеци: „Тренутно се лекови купују, а од јануара, када ће бити потписан уговор са Фондом, биће могуће и преузимање на рецепт. Када је реч о снабдевености апотеке, асортиман је јако добар.“

Председник Месне заједнице Прањани, Радовин Веселиновић подсетио је да је у претходном периоду било проблема када је реч о раду ове апотеке, али да су сви ти проблеми решени: „Огроман проблем за десет села прањанског краја је решен. Као што знате, Горњи Милановац је 40 километара удаљен, Чачак 25 километара, људи су морали да путују како би преузели своје лекове. Сада ће моћи овде да се снабдевају.“ Веселиновић је истакао да је остварена сарадња са јаком компанијом која има велико тржиште на територији Републике Србије и изразио наду да ће грађани бити задовољни како услугом, тако и ценом медикамената.

Радно време апотеке у Прањанима за сада је од 08.00-16.00 часова и ово радно време ће бити активно до Нове године. Након тога, када се крене са преузимањем лекова на рецепт, апотека ће почети са радом у две смене. Предвиђена су и дежурства викендом, и то сваке прве и последње суботе у месецу, што је усклађено са радом амбуланте у Прањанима.

Previous Радови на путу Ручићи – Шилопај

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I