Eng

Es

It

Sp

Poseta potpredsednice Vlade Srbije privrednicima u Gornjem Milanovacu I

Poseta potpredsednice Vlade Srbije privrednicima u Gornjem Milanovacu I

Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović je na sastanku kluba privrede Gornjeg Milanovca i rukovodstva lolalne samouprave, rekla da će, u okviru paketa pomoći privredi, biti onemogućeno registrovanje novih firmi onima koji su loše poslovali. Ona je istakla da svi oni koji su odveli firme u stečaj u narednih pet godina neće moći da registruju novu. Prema njenim rečima, o tome će evidenciju voditi Agencija za privredne registre. Poslovne banke će reprogramirati otplatu kredita preduzećima, koja imaju posla i rade, podsticajnim ulaganjima obuhvatice se još izvestan broj gradova i opština, a biće pooštrena i kaznena politika prema onima koji se bave radom na crno, rekla je ona.
Predsednik opstine Milisav Mirković je ovim povodom govorio o realizovanim opštinskim investicijama, kao i o planovima na izgradnji novih i poboljšavanju postojećih infrastrukturnih sadržaja u narednom periodu, koji su preduslov za privredni razvoj. Dok su predstavnici gornjomilanovačke privrede izrazili nezadovoljstvo pojedinim merama Vlade koje dodatno opterećuju proces poslovanja u već teškim tržišnim uslovima.
Sa Vericom Kalanović sastanku sa privrednicima je prisustvovao i šef poslaničkog kluba Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.

Претходни Prijem za Ambasadora Norveške I

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I