Eng

Es

It

Sp

Потврда успешне сарадње локалне самоуправе са привредницима

Потврда успешне сарадње локалне самоуправе са привредницима

Председник општине Дејан Ковачевић присуствовао је протекле недеље седници Управног одбора Клуба привредника милановачке општине. Испред привредника састанку су присуствовали директор компаније „Фока“ Мирослав Радовановић, који је уједно и председник Управног одбора овог Клуба, генерални директор предузећа „Рудник и флотација д.о.о.“ Ацо Илић, директор пословнице компаније „ДДОР осигурање Нови Сад“ у Горњем Милановцу Небојша Лазовић, директор компаније „Звезда Хелиос“ Станица Левајац, директор предузећа „ГМ Инвест д.о.о.“ Владимир Танасковић, директор компаније „S-Group“ Жарко Савићевић, власници предузећа „ДАМ 93“ Драган и Драгана Марјановић, директор филијале Ерсте банке у Горњем Милановцу Ненад Јевтовић, директор компаније „Тетра Пак“ у Горњем Милановцу Јован Глигоријевић и директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић.

На састанку су изнети предлози и активности који се односе за припрему трибине за студенте која је заказана за 08. децембар 2018. године са почетком у 13.00 часова. По овом питању развила се дискусија и изнети су бројни предлози. Основни циљ ове трибине је да се сви студенти које стипендира општина Горњи Милановац као и одређена привредна друштва из наше општине, као и други заинтересовани студенти, упознају са милановачком привредом и компанијама из наше општине. Успешни директори, менаџери и власници фирми у нашој општини, који воде нека од најуспешнијих предузећа како у земљи, тако и у региону, представили би свој развојни пут и то да уколико има воље за радом и трудом може да се буде успешан и у малој средини као што је Горњи Милановац.

Такође, на трибини ће бити речи и о најмодернијим технологијама које ове компаније користе у свом раду, али и о константном и континуираном улагању у производњу и знање које даје резултате.

Привредници су имали прилику да у директном разговору са председником општине Дејаном Ковачевићем добију одговоре на питања која се тичу како њих самих и њихових компанија, тако и локалне самоуправе. Председник Ковачевић је искористио своје присуство на састанку и чланове Управног одбора Клуба привредника обавестио о актуелним, али и о будућим пројектима који се тичу општине Горњи Милановац, а чија реализација је планирана за наредни период.

Previous Асфалтирана деоница у Варницама

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I