Eng

Es

It

Sp

Позив на свечану доделу картица „Три плус-цене минус“ породицама корисника са територије општине Горњи Милановац

Позив на свечану доделу картица „Три плус-цене минус“ породицама корисника са територије општине Горњи Милановац

Свечана подела картица „ЦЕНЕ МИНУС ЗА ТРИ ПЛУС“ биће уприличена у среду, 27.02.2019. године у Великој сали Дома културе са почетком у 16.30 часова. Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и господин Владица Гавриловић из Покрета за децу „Три плус“ овом приликом поделиће укупно 419 картица породицама са троје или више деце са територије наше Општине које су до сада поднеле захтев за издавање ове картице.

Kартицу уз личну карту могу преузети носиоци/подносиоци захтева за издавање картице.

Подсећамо да је општине Горњи Милановац преузела неопходне кораке ка приступању друштву локалних самоуправа, организација, привредника, спортских колектива и других појединаца који подржавају Покрет за децу „3+“. Чланством у Удружењу породицама са троје и више деце са пребивалиштем на територији општине Горњи Милановац омогућено је да остваре одређене олакшице при куповини роба и плаћању услуга у привредним субјектима на територији Републике Србије, коришћењем картица „Три плус“. Картица корисницима омогућава попуст при плаћању роба и услуга код привредних субјеката који су подржали пројекат „ТРИ плус цене минус“ на територији целе Републике Србије као и код свих будућих субјеката који се током важења картице укључе у круг оних који подржавају акцију и потпишу уговор са Удружењем „Покрет за децу 3+“. Ове картице је потребно обновити након годину дана. Такође, општина Горњи Милановац преузела је на себе и обавезу плаћања чланарине за све чланове овог покрета.

Породице са територије Милановачке општине, које се до сада нису пријавиле за коришћење картице или тек у току 2019. године стичу услов да постану корисници (рођењем трећег или детета каснијег реда рођења) могу целе 2019. године да поднесу пријаву на Писарници Општинске управе, а картице ће бити сукцесивно израђиване и достављане корисницима.

Previous Норвешка кућа од данас у власништву општине Горњи Милановац

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I