Poziv za dostavljanje predloga za nagrade povodom praznika opštine

Komisija za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetska pitanja Skupštine opštine Gornji Milanovac, na sednici održanoj 5. marta 2013. godine, donela je Zaključak da se povodom Praznika opštine Gornji Milanovac – 23. april, Dan kada je u Takovu 1815. godine podignut Drugi srpski ustanak, dodele opštinske nagrade i druga priznanja, i to:
– ZLATNA PLAKETA „TAKOVSKI USTANAK“
– SREBRNA PLAKETA „TAKOVSKI USTANAK“ i
– NAGRADA „TAKOVSKI USTANAK“.
U cilju dodele nagrada i drugih priznanja pojedincima, preduzećima, ustanovama, mesnim zajednicama, udruženjima građana za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti privrede, obrazovanja i vaspitanja, nauke, kulture, sporta, zdravstvene zaštite, socijalne i dečje zaštite, razvoja lokalne samouprave i drugim vidovima stvaralaštva i humanitarnog delovanja u opštini Gornji Milanovac, Komisija, shodno Odluci o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Gornji Milanovac („Sl.glasnik opštine Gornji Milanovac“,br.21/09), upućuje
P O Z I V
građanima, preduzećima, ustanovama, udruženjima građana i ostalim organizacijama i zajednicama da svoje pismeno obrazložene predloge o kandidatima, koji po vašem mišljenju zaslužuju da dobiju ova značajna opštinska priznanja, dostave najkasnije do 10. aprila 2013. godine, Skupštini opštine Gornji Milanovac, ulica Takovska br.2. sa naznakom Komisija za kadrovska, administrativna i mandatno imunitetska pitanja.

Previous Čestitka za Dan žena