Eng

Es

It

Sp

Poziv za sprovođenje akcije “ VELIKO SPREMANJE SRBIJE““

Poziv za sprovođenje akcije “ VELIKO SPREMANJE SRBIJE““

Opštinski štab za sprovođenje akcije “VELIKO SPREMANJE SRBIJE“ poziva sve građane opštine Gornji Milanovac da se aktivno uključe u veliku radnu akciju prikupljanja i separacije otpada na teritoriji opštine Gornji Milanovac u subotu 09. juna 2012. godine od 8:30 sati.

UČESNICI AKCIJE Su Opštinska uprava i JKP Gornji Milanovac, Javna preduzeća i ustanove, Saveti Mesnih zajednica, Osnovne i Srednje škole, Privatna preduzeća, JP “Srbijašume“, Nevladine organizacije i udruženja građana –lovci, ribolovci i sportisti, “Takovske novine“ i Radio stanice “Gogi“ i “Stari Milanovac“ i svi zainteresovani pojedinaci i grupe.

Svi zainteresovani pojedinci, grupe i udruženja građana i Saveti M.Z. mogu do 01. juna 2012. godine prijaviti lokacije za čišćenje i uređenje, kao i broj volontera na određenim lokacijama.

Svi građani mogu da u okviru akcije “Veliko spremanje Srbije“, 09. juna 2012. godine OČISTE I UREDE: svoje varošice, šume, livade, reke i potoke, groblja i prilazne puteve, divlje deponije koje sami prijave i odrede za čišćenje sa volonterima, svoja dvorišta, šupe, podrume, štale. Sav otpad deponovan u dobijene vreće, ostavljene pored kontejnera ili puteva kojima prolaze kamioni JKP, biće brzo i besplatno uklonjen i odvežen na Deponiju “Vujan“.

Svi učesnici akcije će dobiti po par rukavica za skupljanje otpada i veći broj kesa za skupljanje otpada. Svi učesnici u akciji koji toga dana budu sopstvenim vozilima odvozili sakupljeni otpad na Deponiju “Vujan“ imaće slobodan ulaz u toku celoga dana.

ODVOŽENJE SVOG SAKUPLJENOG OTPADA I NJEGOVO DEPONOVANJE JE BESPLATNO I VRŠIĆE SE OD SUBOTE 09. JUNA U 14:00 SATI, DO POTPUNOG UKLANJANJA KESA I PRIKUPLJENOG OTPADA, SA DOGOVORENIH LOKACIJA ZA NJIHOVO PRIVREMENO DEPONOVANJE, IZ SVAKOG MESTA KOJE SE UKLJUČI U AKCIJU !

Sve prijave građana, grupa i organizacija za učešće u akciji, kao i predloge lokacija za čišćenje i uklanjanje otpada i sve potrebne informacije o samoj akciji se mogu podneti i dobiti u: Ekološkoj kancelariji Opštinske uprave: Tihomira Matijevića 4., Na telefone: 032/715-502; 060/33-777-56 i 066/88-900-26 i E-mail: ekoloska@gornjimilanovac.rs i gornjimilanovac@ocistimosrbiju.rs

Predsednik Opštinskog štaba za sprovođenje akcije je: Miroslav Milovanović, pomoćnik predsednika opštine

Pogledajte kompletan tekst poziva…

Претходни PRIVREMENI OBJEKTI USTUPIĆE MESTO UREĐENOM CENTRU GRADA

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I