Eng

Es

It

Sp

Председник општине Дејан Ковачевић посетио Прањане

Председник општине Дејан Ковачевић посетио Прањане

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, обишао је данас прањански крај у намери да провери да ли су сви главни путни правци проходни. Овом приликом Ковачевић је истакао да је главни пут ка Прањанима очишћен а да је од председника МЗ и мештана добио информацију да су сви путни правци у овом делу општине проходни, чему је значајно допринело издвојено одељење ЈП за изградњу које има могућност да својом механизацијом опслужи десет села прањанског краја.

-Ми смо спремни да на читавој територији општине Горњи Милановац ангажујемо механизацију ЈП за изградњу, али треба истаћи да су градске улице добро очишћене, да се раде први и други приоритети и да ће током дана све улице бити очишћене. Имамо мали проблем у качерском крају али и то ће у току дана бити решено – рекао је Ковачевић. Према његовим речима, осим проблема у Леушићима, који је отклоњен током преподневних сати у Враћевшници, што ће бити санирано у току дана, другог прекида у снабдевању електричном енергијом на подручју општине није било.

Радовин Веселиновић, председник МЗ Прањани каже да је овај део општине прошао добро у првом налету снега. Предузеће за изградњу очистило је локалне путеве а учествовали су и мештани.

-У току дана биће све очишћено и надамо се да ћемо на овај начин функционисати до краја зимске сезоне –закључио је Веселиновић.

Previous Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац честитао Бадњи дан и Божић

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I