Eng

Es

It

Sp

Predsednik OpštineGornji Milanovac Milisav Mirkovićobišao u ponoć dežurne službe u novogodišnjoj noći

Predsednik OpštineGornji Milanovac Milisav Mirkovićobišao u ponoć dežurne službe u novogodišnjoj noći

U prvim satima nove 2014. godine, odmah iza ponoći, Predsednik Opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković, kao i svake godine, obišao je gornjomilanovačke dežurne službe.
Uz prigodne poklone za svo dežurno osoblje koji su bili pripravni na svojim radnim mestima u novogodišnjoj noći, predsednik Mirković je posetio Odeljenje hirurgije i porodilište Opšte bolnice, službu hitne pomoći Doma zdravlja, Vatrogasnu jedinicu, Policijsku stanicu i Garnizon Vojske Srbije u Gornjem Milanovcu i ovom prilikom svima poželeo uspešniju novu 2014. godinu u svakom pogledu i porodično i poslovno.
Iznenađujuće je da je za razliku od proteklih godina u ovoj novogodišnjoj noći bilo intervencija dežurnih službi pripadnika gornjomilanovačkog MUP-a i hitne pomoći Doma zdravlja zbog nereda u pojedinim gradskim lokalima što nije karakteristično za gornjomilanovačku mirnu sredinu, a u prilog ovome govori i do sada nezabeležen ni jedan incident pri organizaciji i sprovođenju čak velikih novogodišnjih koncertnih događanja na gradskom trgu sa preko nekoliko hiljada ljudi koji porodično išetaju sa svojom decom bez bojazni za svoju bezbednost.

 

Previous Prva beba u Novoj 2014.godini u opštini Gornji Milanovac je dečak

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I