Eng

Es

It

Sp

Председник разговарао са грађанима

Председник разговарао са грађанима

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић данас је у оквиру акције „Дан отворених врата“, разговарао са суграђанима о проблемима са којима се они суочавају и проналажењу начиназа што брже и ефикасније решавање тих проблема.

Поред председника општине, пријему су присуствовали и заменица председника општине Јадранка Достанић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић, в.д. директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић и директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић.

„Дане отворених врата организујемо како бисмо кроз разговор са суграђанима заједнo дефинисали проблеме са којима се сусрећу и колико смо у могућности приступили решавању тих проблема. Ови пријеми су добра прилика да грађани на једном месту разговарају са руководством општине и директорима јавних предузећа. Проблеме са којима нам грађани долазе схватамо озбиљно и трудимо се да учинимо све што је у нашој могућности да им помогнемо. Стручне службе задужене за одређена питања наредних дана ће добити налоге да приступе решавању проблема грађана из своје надлежности, а грађани ће у догледно време добити одговор шта је по питању њихових захтева учињено“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић након завршеног пријема.

Previous Сретење – Дан државности Републике Србије

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I