Eng

Es

It

Sp

Predstavnici Centra za evropske integracije u poseti Gornjem Milanovcu

Predstavnici Centra za evropske integracije u poseti Gornjem Milanovcu

Danas, 30. avgusta 2012. godine Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sa svojim saradnicima održao je sastanak sa predstavnicima Centra za evropske integracije Beogradske otvorene škole Mirkom Popovićem i Vladimirom Pavlovićem. Na sastanku je dogovorena zajednička organizacija regionalne konferencije posvećene finansiranju lokalnih samouprava iz fondova Evropske unije. Konferencija će se održati u prvoj nedelji oktobra ove godine.
Regionalna konferencija je deo projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije EU“ koji izvode Kancelarija za evropske integracije i Beogradska otvorena škola, uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Kraljevine Norveške.
Cilj regionalne konferencije je da se ukaže na izazove sa kojima se suočavaju lokalne samouprave šumadijskog i pomoravskog regiona u procesu EU integracija i da pokrene raspravu o praktično-političkim rešenjima kako bi ovaj proces bolje doprinosio regionalnom razvoju.
Na konferenciji se očekuje prisustvo predstavnika Delegacije EU u Republici Srbiji, Ambasadora Kraljevine Norveške, predstavnika Kancelarije za evropske integracije, Stalne konferencije gradova i opština, predstavnika privredne komore i privrede, opština i gradova Šumadije i Pomoravlja i mnogih drugih.

Претходни Požar u Srezojevcima i Drenovi

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I